Algemeen

Op zoek naar beeldende therapie?

Ben jij op zoek naar beeldende therapie? Een schilderij of een andere vorm van kunst, kan een gevoel of boodschap overbrengen die meer zegt dan woorden. Hierdoor is beeldende therapie een helende kunstvorm die vele mensen helpt in het verwerken van emoties. Heb je last van terugkerende negatieve gedachtes, en lijkt jouw hoofd maar niet stil te staan? Door uit je hoofd en met je handen te gaan werken, kom je meer in het hier en nu. Zo worden die gedachtes eindelijk stil, en druk jij jezelf uit zonder woorden. Samen met de beeldende therapeut kan je volgens eigen invulling of door middel van een thema een gevoel of emotie uitbeelden. Zo kom jij in verbinding met jezelf, en druk jij jezelf op een laagdrempelige manier uit.

Kindercoach in Spijkenisse

Ben je op zoek naar een kindercoach in Spijkenisse? Heeft jouw kind last van faalangst en een laag zelfvertrouwen? Of heeft hij of zij moeite met zichzelf uitdrukken en het maken van vriendjes? Iedere ouder wil natuurlijk dat je kind gelukkig is en vertrouwen heeft in hem of haarzelf. Als ouder is het niet altijd makkelijk om de vinger op de zere plek te leggen. Ook is het voor kinderen niet gemakkelijk om in woorden uit te drukken wat er zich in het hoofdje afspeelt. Een kindercoach in Spijkenisse heeft de kennis en ervaring om te verbinden met kinderen. Vanuit de belevingswereld van het kind wordt er gekeken welke uitdagingen zich voordoen. Op een laagdrempelige manier worden er stappen gezet om meer zelfvertrouwen en zekerheid te creëren, zodat jouw kind zich goed kan ontwikkelen.

Ouder en kindteam

Iedere ouder weet dat opvoeden niet gemakkelijk is. Een ouder en kindteam helpt je als ouder met vragen of uitdagingen. Iedere ouder vraagt zich wel eens af: hoe pak ik dit nu aan? Moet ik mij zorgen maken en waar vind ik meer informatie? Met een ouder en kindteam sta je er echter niet alleen voor. Een team van professionals ondersteund ouders met uitdagingen in de opvoeding.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *